Upiši ime djeteta:
Zbogom pelenama
Personalizirani poklon
Baby?utm source=webpage?utm source=webpage kaže zbogom pelenama

Ime kaže zbogom pelenama

29,99 € 29,99 €
Kreiraj svoju knjigu ⬇

Pomozite svom djetetu da se odvikne od pelena!

Proces odvikavanje od pelena veliki je događaj u životu Vašeg djeteta. U ovoj personaliziranoj dječjoj knjizi naš glavni lik vježba prestanak korištenja pelena. Kroz priču dijete doživljava uspjehe i neuspjehe, uz odobravanje svoje obitelji.

Knjigu je napisala psihologinja i autorica dječjih knjiga Ina Victoria Haller, s ciljem da pomogne djeci i roditeljima u tranziciji prema životu bez pelena. Knjiga može poslužiti kao alat roditeljima da pomognu djetetu u ovoj novoj životnoj fazi. Na početku knjige nalazi se vodič s korisnim savjetima o tome kako se roditelji mogu nositi sa samim procesom odvikavanja od pelena.

Knjiga se može personalizirati za jednu ili dvije odrasle osobe koje žive s djetetom. Možete odabrati hoće li dijete koristiti zahod ili tutu kada prestane koristiti pelenu.

Dobna skupina
0 do 3 godina
pages
24 stranice
delivery time
8-9 radnih dana
Na lageru
Na lageru
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Tvrdi uvez, premazani papir 200 gr.
Tvrdi uvez, premazani papir 200 gr.

Personaliziraj knjigu Ime kaže zbogom pelenama

Odaberite veličinu knjige

Napišite osobnu posvetu. Nemojte koristiti smajliće jer se nažalost ne mogu prikazati u tekstu. Tekst će se ispisati na prvoj stranici odabrane priče (do 300 znakova).

Informacije o djetetu

 
 

Dodatne informacije

Informacije o odraslim osobama

Upišite ime odrasle osobe koja sudjeluje u priči i živi s djetetom.
 
 
 
Upišite ime odrasle osobe koja sudjeluje u priči i živi s djetetom.
 
 
 

Dodajte zamatanje poklona

Knjiga će biti poslana bez omota


Kako postupamo s Vašim podatcima 🛡

Sve informacije se prenose i pohranjuju u šifriranom obliku. Vašim podatcima neće pristupiti zaposlenici tvrtke My Best Book ili zaposlenici partnera My Best Book, osim ako nas ne kontaktirate u vezi s narudžbom. Podaci koje nam dostavite koriste se isključivo za obradu, proizvodnju i slanje Vaše narudžbe. U svakom trenutku možete zatražiti uvid, ažuriranje ili brisanje svojih podataka.