Upiši ime djeteta:
Učimo o bojama
Personalizirani poklon
Adaś?utm source=webpage?utm source=webpage?utm source=webpage istražuje boje u vrtu

Ime istražuje boje u vrtu

29,99 € 29,99 €
Kreiraj svoju knjigu ⬇

Knjiga o svim duginim bojama!

Istražite i saznajte više o različitim bojama u ovoj personaliziranoj dječjoj knjizi. Knjiga je puna slatkih i zabavnih ilustracija životinja, biljaka i aktivnosti u vrtu koje Vaše dijete može lako prepoznati iz svakodnevnog života.

Pogledajte žute leptire, okusite crvene jabuke, igrajte se u plavom bazenu, pronađite zelenu djetelinu s četiri lista, dajte zečevima narančaste mrkve, pustite ružičastog zmaja visoko u zrak, pomirišite ljubičasto cvijeće, pronađite smeđeg ježa i naposlijetku se dobro odmorite u visećoj mreži.

Baš je zabavno učiti o bojama!

Knjiga je slikovnica s kratkim tekstovima koja aktivno uključuju dijete tijekom čitanja i potiče dijalog između djeteta i čitača.

Idealno za djecu u dobi do 3 godine.

Autor: Anna Dybdal
Autor: Paula Repo
Ilustratorica: Sarah Conradsen

Dobna skupina
0 do 3 godina
pages
24 stranice
delivery time
8-9 radnih dana
Na lageru
Na lageru
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Tvrdi uvez, premazani papir 200 gr.
Tvrdi uvez, premazani papir 200 gr.

Personaliziraj knjigu Ime istražuje boje u vrtu

Odaberite veličinu knjige

Napišite osobnu posvetu. Nemojte koristiti smajliće jer se nažalost ne mogu prikazati u tekstu. Tekst će se ispisati na prvoj stranici odabrane priče (do 300 znakova).

Informacije o djetetu

 
 

Dodajte zamatanje poklona

Knjiga će biti poslana bez omota


Kako postupamo s Vašim podatcima 🛡

Sve informacije se prenose i pohranjuju u šifriranom obliku. Vašim podatcima neće pristupiti zaposlenici tvrtke My Best Book ili zaposlenici partnera My Best Book, osim ako nas ne kontaktirate u vezi s narudžbom. Podaci koje nam dostavite koriste se isključivo za obradu, proizvodnju i slanje Vaše narudžbe. U svakom trenutku možete zatražiti uvid, ažuriranje ili brisanje svojih podataka.